Reclame

Susţine

Logo Gabriel Ursan

Dacă îţi place ce fac, cum fac şi ce public pe blog să ştii că mă poţi susţine în multe moduri. Poate nu-ţi dai seama însă pentru mine orice susţinere contează. Şi nu e nevoie să cumperi publicitate, să te înscrii la diverse sisteme MLM sau alte lucruri complicate. Concret, iată ce poţi face!

Cumpără prin linkurile mele

Oricum cumperi de pe internet. Dacă citeşti GabrielUrsan.ro frecvent şi apreciezi la modul autentic ce fac eu pe aici, atunci sigur eşti suficient de educat în ceea ce priveşte cumpărăturile online. Cumpără prin linkul meu de afiliat eMAG.

Mulţi o fac deja şi le mulţumesc pe acestă cale. Practic, 3% din tot ce cumperi tu revine blogului. Nu ţi se schimbă preţul produsului, termenul de livrare sau condiţiile de garanţie. E la fel ca şi cum ai intra direct pe eMAG, numai că o faci folosind acest link. Nu pot decât să-ţi mulţumesc anticipat dacă intri la mine şi accesezi eMAG înainte de a cumpăra ceva de la ei.

Dă-mi un like pe Facebook

Ca tot omul :), am şi eu pagină de Facebook pentru blog aici. Mă poţi susţine cu un like pentru care îţi mulţumesc anticipat. Promit că nu-ţi voi umple newsfeed-ul cu imagini pentru statusuri „deştepte” şi alte bălării :).

Abonează-te la newsletter

O poţi face cu un click aici şi e tot o formă de susţinere. Primeşti mailuri de la mine în fiecare zi după 11 noaptea. Şi asta doar dacă scriu ceva, că altfel nu te deranjez. Fără SPAM, bineînţeles, dar nu cred că mai este necesar să-ţi menţionez asta, nu :)?

Comentează la mine pe blog

Este important pentru mine să ştiu când scriu bine sau când o dau în bară. Fiecare comentariu pe care îl laşi pe GabrielUrsan.ro reprezintă o formă foarte bună de susţinere pentru care îţi mulţumesc.

Recomandă blogul şi altora

Dacă şi tu ai blog poţi să pui un link către GabrielUrsan.ro la tine. În condiţiile în care nu prea fac link exchange e cam greu ca cineva să mă susţină astfel. Totuşi, sunt suficient de naiv să cred că încă mai există bloggeri care adaugă linkuri benevol în blogroll. Sau oameni care vorbesc despre blogul GabrielUrsan.ro la o bere cu prietenii, total dezinteresat.

Dă share

Dacă ţi-a plăcut vreun articol, nu te zgârci cu share-urile pe reţele sociale. Ai la finalul fiecărui articol butoane pentru Facebook, Twitter, Google+, etc. Lista ta de prieteni te va aprecia mereu pentru un share bun, atâta vreme cât tu consideri că merită.

Reclame